I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Snežni pokrivač u Zrenjaninu 32 cm – saobraćaj teče otežano i usporeno (VIDEO)

Zrenjanin je 15. decembra osvanuo pod 32 cm debelim snežnim pokrivačem.

Sneg je padao tokom cele noći i zadao dosta problema kako učesnicima u saobraćaju tako i pešacima. U preduzeću „Ekogradnja“ koje je zaduženo za mrežu lokalnih puteva dužine gotovo 500 kilometara stalno je angažovano 7 do 8 specijalnih i drugih vozila. – Vozila su neprekidno na intervencijama, a probleme svakako stvara sneg koji stalno pada i za sat vremena se stvori novi sloj debljine 3 do 5 centimetara – kaže Radovan Becin.

Pojačana je tražnja za taxi vozilima, kao i broj intervencija Hitne pomoći. Iz ove službe su nam saopštili da se teže probijaju do sporednih ulica kao da se i njihova vozila zaglavljuju i imaju iste probleme kao i ostali građani te mole za razumevanje.

Fordomanija

Na putu Zrenjanin – Lazarevo došlo je izletanja autobusa sa kolovoza, zasad nisu prijavljeni slučajevi povređenih putnika (foto poslao: Goran Kovačević)

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Zabeleženo je i sletanje autobusa koji prevozi radnike „Draexlmayera“

Trenutna temperatura vazduha je nula stepeni, a sneg će padati i u narednim časovima.

Bez preke potrebe savetuje se da ne koristite automobil, ne samo zbog otežanog kretanja već i zbog smanjene mogućnosti za parkiranje kao i mogućih zaglavljivanja koja su česta van kolovoza.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh