I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Snabdevanje vodom od danas se vrši iz novog postrojenja – zabrana za piće i dalje na snazi

Celokupno vodosnabdevanje grada vrši se vodom sa postrojenja za prečišćavanje pitke vode od 24. februara u 17 časova, saopšteno je iz JKP „Vodovod i kanalizacija“.

– Obaveštavamo javnost da nam je putem mejla stigla registraciona prijava o promena u APR-u ovlašćenog lica za zastupanje privrednog društva Gruppo Zilio doo Beograd, kojom je na funkciju direktora, umesto razrešenog Nenada Obradovića, imenovan Bojan Dimkić.

Direktor Dimkić obavestio je JKP ”Vodovod i Kanalizacija” Zrenjanin da je postrojenje spremno za tretman vode u punom kapacitetu i da će se u narednom period vršiti neophodne radnje ka postizanju kvaliteta vode u skladu sa pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

I Taxi Zrenjanin

JKP “Vodovod i kanalizacija” Zrenjanin će redovno objavljivati analize vode. Naglašavamo da je zabrana vode za piće iz gradske vodovodne mreže i dalje na snazi – saopšteno je iz ovog preduzeća.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Saopštenje i povodom grubog uznemiravanja javnosti

JKP „Vodovod i kanalizacija“ je obaveštena od strane korisnika da se u poslednjih nekoliko časova putem sms poruka i društvenih mreža širi dezinformacija o kvalitetu vode u gradskom vodovodu.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin obaveštava javnost da su navodi iz poruke apsolutno NEISTINITI!

Pošto je u pitanju najgrublje uznemiravanje javnosti i širenje panike plasiranjem lažnih i netačnih informacija, što spada u krivično delo izazivanje panike i nereda (čl. 343 krivičnog zakonika), slučaj je prijavljen Policijskoj upravi Zrenjanin.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh