I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Smotra pasa svih rasa na Motelu – ulaz besplatan

Na motelu Šumica, u nedelju 27. avgusta 2017, sa početkom u 9:30 časova, Kinološko društvo Pobednik će održati „ Prvu ocenjivačku smotru pasa svih rasa“.


Ukoliko ste vlasnik rasnog psa, koji poseduje rodovnik izdat od strane Kinološkog saveza Republike Srbije, ili rodovnik nekog drugog inostranog kinološkog saveza – člana FCI, i ako svog psa do sada niste ocenili, a želite da se taj pas koristi u priplodu, iskoristite jedinstvenu priliku i po najpovoljnijim cenama ( 750 dinara za prvog psa, i 700 dinara za ostale pse istog vlasnika ) ocenite vašeg psa.

Takođe, svi lovci, koji planiraju da uvedu svoje pse u lov, a psi im do sada nisu ocenjeni, pruža im se odlična prilika da toga dana ocene pse. Sudjenje na ocenjivačkoj smotri pasa biće povereno dvojici međunarodnih kinoloških sudija, Peteru Firicu i Siniši Sančaninu.

Nakon završetka ocenjivanja, koje je planirano da bude istog dana do 12:00 časova, Kinološko društvo Pobednik organizuje revijalni BIS, u kojem će mladi kinolozi birati najlepše pse smotre. Za ovaj deo programa, obezbeđeni su pehari za pobednike, kao i slatkiši za najmlađe kinologe.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Organizatori navode da je ovo idealna prilika da se nastavi jedna stara zrenjaninska tradicija, da i građani koji nemaju pse, toga dana posete Motel Šumice i provedu lepo nedeljno prepodne na, sada već pomalo zaboravljenom, a nekada najpopularnijem gradskom izletištu.

besplatan ulaz

Kao važnu informaciju navode da se ulaznice, parking kao ni eko takse, koje su nekad bile sastavni deo kinoloških manifestacija u Zrenjaninu, ovog puta, pa i nadalje neće naplaćivati.

Informacije

Za sve bliže informacije u vezi sa prijavljivanjem pasa, svi zainteresovani se mogu obratiti predsedniku KD Pobednik, Zoranu Bogaroškom, putem telefona 063/537-890, ili putem E-mail: kdpobednik@gmail.com

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh