I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Slučaj trgovine ljudima – nasilnik A.P. primoravao ženu na prostituciju

Viši sud u Zrenjaninu doneo nedavno nepravosnažno rešenje kojim je potvrđena optužnica Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu podneta protiv okrivljenog A.P. iz Bečeja zbog krivičnog dela Trgovina ljudima.

Postoji opravdana sumnja da je A.P. početkom aprila ove godine u naseljenom mestu u okolini Bečeja, zloupotrebom odnosa zavisnosti i teških prilika, te zadržavanjem ličnih isprava, u više navrata predavao oštećenu drugom, radi prostitucije, na taj način što je oštećenu sa kojom je živeo sa kojom je živeo u vanbračnoj zajednici, koja je bila od njega finansijski zavisna jer nije imala sredstava za život i od koje je oduzeo lična dokumenta i ista zadržao kod sebe, u dva navrata predavao NN licima, koja su sa oštećenom vršila obljubu i za to mu plaćali u iznosima ne manjim od 2.000 dinara. Time je okrivljeni A.P. izvršio jedno produženo krivično delo Trgovina ljudima.

Osim toga, A.P. je od marta do maja ove godine, u naseljenom mestu Bečej i okolini, primenom nasilja, u više navrata oštećenu sa kojom je živeo u vanbračnoj zajednici, stezao za vrat, hvatao za kosu i bacao na pod, te je rukama i nogama udarao po leđima i stomaku, gde je imala ranu od „carskog reza“ i pretio joj da će je ubiti, kao i da će ubiti njeno dete, ako ona napusti vanbračnu zajednicu. Time je okrivljeni A.P. izvršio jedno produženo krivično delo Nasilje u porodici.

I Taxi Zrenjanin

U istom periodu je A.P. u više navrata sina oštećene sa kojom je živeo u vanbračnoj zajednici, hvatao za ruke i bacao na krevet, te ga udarao rukama po telu, i time izvršio jedno produženo krivično delo Nasilje u porodici.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh