I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Slobodna zona Zrenjanin dobitnik nagrade „Brand Leader Award“

Slobodna zona Zrenjanin dobitnik je nagrade „Brand Leader Award“ za najbolje tržišno pozicioniran industrijski i logistički centar u regionu Jugoistočne Evrope, odlučio je stručni kolegijum druge Biznis konferecije „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – TIL 2015“.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Obrazlažući nagradu, gradonačelnik Čedomir Janjić i njegov pomoćnik Ivan Dević rekli su novinarima da je ovo jedno u nizu priznanja koja će pomoći da Zrenjanin bude još bolje pozicioniran u očima investitora.

– Drago mi je da naš trud u privlačenju investicija prepoznaju sami investitori ali i renomirane institucije koje prate taj naš trud i za isti nas nagrađuju. U pregovorima smo sa nekoliko investitora, nemačkih, turskih i jednom ruskom kompanijom koja bi trebala da investira oko osam miliona evra u svoj projekat u prehrambenoj industriji. Posledica svega toga biće zapošljavanje radne snage što nam je svima cilj.

I Taxi Zrenjanin

Kako je obrazloženo, nagrada „Brand Leader Award“ dodeljena je Slobodnoj zoni Zrenjanin jer je na tržištu prepoznata kao lider u kvalitetu i pouzdanosti usluge, kontinuiranim investicijama, tehničkim unapređenjima i inovacijama.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pomoćnik gradonačelnika Ivan Dević najavio je da će u narednom periodu ulaganje u Zrenjanin biti intenzivno.

– Mi ćemo gotovo svaka dva – tri meseca imati otvaranje nekog gradilišta ili nekog novog investitora u šta ćete se brzo uveriti, rekao je Dević.

On je podsetio da u Slobodnoj zoni Zrenjanin trenutno posluje 13 kompanija, koje poslednjih godina u znatnoj meri utiču na spoljnotrgovinsku razmenu grada ali i Srednjobanatskog regiona.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh