I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Najnovije vesti

Slobodna zona Zrenjanin dobitnik nagrade „Brand Leader Award“

Slobodna zona Zrenjanin dobitnik je nagrade „Brand Leader Award“ za najbolje tržišno pozicioniran industrijski i logistički centar u regionu Jugoistočne Evrope, odlučio je stručni kolegijum druge Biznis konferecije „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – TIL 2015“.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Obrazlažući nagradu, gradonačelnik Čedomir Janjić i njegov pomoćnik Ivan Dević rekli su novinarima da je ovo jedno u nizu priznanja koja će pomoći da Zrenjanin bude još bolje pozicioniran u očima investitora.

– Drago mi je da naš trud u privlačenju investicija prepoznaju sami investitori ali i renomirane institucije koje prate taj naš trud i za isti nas nagrađuju. U pregovorima smo sa nekoliko investitora, nemačkih, turskih i jednom ruskom kompanijom koja bi trebala da investira oko osam miliona evra u svoj projekat u prehrambenoj industriji. Posledica svega toga biće zapošljavanje radne snage što nam je svima cilj.

PerSu marketi

Kako je obrazloženo, nagrada „Brand Leader Award“ dodeljena je Slobodnoj zoni Zrenjanin jer je na tržištu prepoznata kao lider u kvalitetu i pouzdanosti usluge, kontinuiranim investicijama, tehničkim unapređenjima i inovacijama.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pomoćnik gradonačelnika Ivan Dević najavio je da će u narednom periodu ulaganje u Zrenjanin biti intenzivno.

– Mi ćemo gotovo svaka dva – tri meseca imati otvaranje nekog gradilišta ili nekog novog investitora u šta ćete se brzo uveriti, rekao je Dević.

On je podsetio da u Slobodnoj zoni Zrenjanin trenutno posluje 13 kompanija, koje poslednjih godina u znatnoj meri utiču na spoljnotrgovinsku razmenu grada ali i Srednjobanatskog regiona.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh