I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Slikarski kamp u Mužlji okupio blizu 30 slikara amatera i umetnika

Tradicionalni, jedanaesti po redu slikarski kamp pod nazivom „MAKKolorit“ i ove godine je na veliku radost i zadovoljstvo organizatora, uspešno održan na letnjoj pozornici Kulturno-umetničkog drušvta „Petefi Šandor“ u Mužlji.

Domaćini, članovi Kluba slikara amatera su na ovogodišnjem događaju ugostili blizu 30 slikara amatera i umetnika iz Bečeja, Zrenjanina, Lukinog Sela i Mužlje.

PerSu marketi

Učesnici kampa su zahvaljujući raznim tehnikama crtanja i slikanja, koristeći talenat i kreativnost oslikali blizu 20 umetničkih dela, koja će biti izložena u okviru manifestacije u Klubu Mužljanaca i KUD „Petefi Šandor“.

Predsednik Kluba slikara amatera Mihalj Halai za naš portal je izjavio da cilj ovih i sličnih okupljanja pored razmene iskustva, jeste da mladim, ali i malo starijim i iskusnim ljubiteljima slikanja, pruže priliku da pokažu svoje umetničke talente na platnu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Klub slikara amatera iz Mužlje koji okuplja više 400 članova ove godine obeležava sedamnaest godina od osnivanja. Na teritoriji ove mesne zajednice ovaj klub predstavlja jednu od brojnijih organizacija. Izuzetno su ponosni na to da među njihovim članovima ima onih, koji su posle osnovne škole upisali srednje umetničke škole, a ima i onih, koji su se uspešno upisali i diplomirali na Akademiji umetnosti.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh