I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Drugi pišu

Škola „9. maj“ obijana četiri puta

U Osnovnoj i srednjoj školi „9. maj“ u Zrenjaninu, koju pohađa oko 300 dece sa smetnjama u razvoju, učestale su krađe, a naneta šteta je veća od milion dinara. Direktorka škole, Snežana Oluški izjavila je da su se u protekla dva meseca desile čak četiri provalne krađe.

Srednja i osnovna skola 9.maj Zrenjanin

Osnovna i srednja škola „9.maj“ u Zrenjaninu

„I pored svih problema koje imamo sa odvijanjem nastave zbog neadekvatnog prostora i nedovoljno sredstava, pričinjena nam je još i dodatna materijalna šteta, u visini od 1,4 miliona dinara što je za nas izuzetno mnogo. Sve ono što smo gradili i sticali u protekle dve godine je srušeno. Sada kao da krećemo ispočetka“, rekla je Oluški.

I Taxi Zrenjanin

Školu su juče obišli zamenik predsednika Skupštine grada Ljubomir Stanisavljev i član Gradskog veća zadužen za socijalnu politiku Dragan Šašić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Grad ima obavezu da svim đacima i osoblju obezbedi bezbednost i nesmetan rad. U najskorijem periodu ćemo se pobrinuti da se u školi i oko škole pojača bezbednost i da zaposleni i učenici nemaju razloga za zabrinutost“, rekao je Šašić.  Stanisavljev je ukazao da je potrebna izgradnja nove zgrade za decu sa poremećajem kretanja i drugim smetnjama i obećao pomoć. On je pozvao Zrenjanince da i oni pomognu učenicima i zaposlenima u toj školi.

Izvor : Agencija Beta

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh