I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Simo Salapura: Grad će sredstva namenjena za praznike preusmeriti u humanitarne svrhe

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura doneo je odluku da se sredstva planirana za proslavu Nove godine preusmere u fond za lečenje obolele dece, kao i za nabavku novogodišnjih paketića deci bez roditeljskog staranja i iz socijalno ugroženih porodica.

– Ovu godinu obeležila je borba za život, a tu borbu još uvek vodimo. Verujući da smo shvatili koliko je važna solidarnost i društvena odgovornost, odlučili smo da ove godine deo sredstava iz gradskog budžeta koja su bila namenjena za proslavu Nove godine i novogodišnje ukrašavanje grada, preusmerimo na adresu onih kojima je novac najpotrebniji, a to su naša deca koja vode najvažnije bitke u životu. Grad će i ove godine obezbediti novogodišnje paketiće za decu bez roditeljskog staranja i iz socijalno ugroženih porodica u želji da im, bez obzira na sve okolnosti, novogodišnje i božićne praznike učini što radosnijim, istakao je Salapura danas.

Gradonačelnik je dodao da će, zbog poznatih okolnosti, ove godine izostati tradicionalna novogodišnja okupljanja u gradu, kao i praznični događaji koji su organizovani ranijih godina.

PerSu marketi

On je na kraju pozvao sve sugrađane da se i dalje pridržavaju svih propisanih epidemioloških mera i da predstojeće novogodišnje i božićne praznike obeleže u kućnim uslovima, u društvu najmilijih.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh