I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Drugi pišu

Šijan preuzeo funkciju načelnika Srednjebanatskog okruga

Dušan ŠijanDušan Šijan (SNS) preuzeo je danas funkciju načelnika Srednjebanatskog okruga od Tanje Dulović (DS) koja je izjavila da će novi načelnik u njoj uvek imati dobrog saradnika.

Dulović je razrešena dužnosti, 24. decembra prošle godine, na lični zahtev, godinu dana pre isteka petogodisnjeg mandata i vraća se na staro radno mesto, za upravnika Studentskog doma u Zrenjaninu.

Ona je zadržala funkciju odbornika u Skupštini grada. Primopredaja je, za razliku od dosadašnje prakse između predstavnika pozicije i opozicije, prošla uz poljupce i buket cveća, a Dulović je zahvalila na pažnji koju joj je ukazao Šijan.

„Mi smo, kolege, profesori, dobro se poznajemo, zajedno smo nekada radili u školi i novi načelnik će u meni uvek imati dobrog saradnika“, rekla je Dulović.

I Taxi Zrenjanin

Šijan (58) je ranije najavio da će po preuzimanju dužnosti načelnika vratiti mandat odbornika u Skupštini grada Zrenjanina, gde je bio i šef odborničke grupe, SNS, posle preuzimanja vlasti jula 2012. godine.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Izvor : Tanjug

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh