I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Muzički duet „Side of symphony“ priprema spot za kompoziciju „Requiem“

Nakon što su se u prvim mesecima godine predstavili javnosti singlom „Promises“ muzički duet Biljana Simić (violončelo) i Vladimir Čorba Bakić (gitara) koji se predstavlja zajedničkim imenom Syde of symphony, priprema spot za novu kompoziciju – „Requiem“.

Ono što se moglo zaključiti već iz nemontiranih kadrova jeste to da će i ovaj, baš kao i spot za pesmu Promises, imati romantičnu crtu. Reč je o baladi, melodiji laganijeg ritma i setnijeg raspoloženja.

Jedan deo scena sniman je na otvorenom

Video spot je sniman na više lokacija u prirodi, a biće objavljen u narednih desetak dana na youtube kanalu Side of symphony

I Taxi Zrenjanin

– Imamo želju da što pre završimo album i otpočnemo nastupe. Sve kompozicije će biti instrumentalne uz violončelo i akustičnu gitaru kao solo instrumente. Na albumu će biti zastupljene kompozicije od onih u modernijem muzičkom aranzmanu poput pesme „Promises“, preko balade „Requiem“, pa do etno kompozicija, rekao je portalu I love Zrenjanin Vladimir Čorba Bakić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Scena koja će biti deo spota

Biljana Simić diplomirala je 2007. godine na Fakultetu Muzičke Umetnosti u Beogradu. Kao profesor violončela radi u Muzičkoj školi „Josif Marinković“ u Zrenjaninu. Od 2010. godine je član Udruženja muzičkih umetnika u Beogradu. Održala je seriju solističkih koncerata, od kojih su dva zapažena izvedena u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu. Vladimir Čorba Bakić je kompozitor, producent i multiinstrumentalista iz Zrenjanina. Autor je projekta koji se bavi dečijom muzikom pod nazivom „Dečija uživancija“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh