I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Muzički duet „Side of symphony“ priprema spot za kompoziciju „Requiem“

Nakon što su se u prvim mesecima godine predstavili javnosti singlom „Promises“ muzički duet Biljana Simić (violončelo) i Vladimir Čorba Bakić (gitara) koji se predstavlja zajedničkim imenom Syde of symphony, priprema spot za novu kompoziciju – „Requiem“.

Ono što se moglo zaključiti već iz nemontiranih kadrova jeste to da će i ovaj, baš kao i spot za pesmu Promises, imati romantičnu crtu. Reč je o baladi, melodiji laganijeg ritma i setnijeg raspoloženja.

Jedan deo scena sniman je na otvorenom

Video spot je sniman na više lokacija u prirodi, a biće objavljen u narednih desetak dana na youtube kanalu Side of symphony

Fordomanija

– Imamo želju da što pre završimo album i otpočnemo nastupe. Sve kompozicije će biti instrumentalne uz violončelo i akustičnu gitaru kao solo instrumente. Na albumu će biti zastupljene kompozicije od onih u modernijem muzičkom aranzmanu poput pesme „Promises“, preko balade „Requiem“, pa do etno kompozicija, rekao je portalu I love Zrenjanin Vladimir Čorba Bakić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Scena koja će biti deo spota

Biljana Simić diplomirala je 2007. godine na Fakultetu Muzičke Umetnosti u Beogradu. Kao profesor violončela radi u Muzičkoj školi „Josif Marinković“ u Zrenjaninu. Od 2010. godine je član Udruženja muzičkih umetnika u Beogradu. Održala je seriju solističkih koncerata, od kojih su dva zapažena izvedena u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu. Vladimir Čorba Bakić je kompozitor, producent i multiinstrumentalista iz Zrenjanina. Autor je projekta koji se bavi dečijom muzikom pod nazivom „Dečija uživancija“.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh