I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Showyou je odlična aplikacija za video klipove za smart telefone i tablete

Showyou je social video aplikacija ili Srpski rečeno dobra platforma na bazi društvene mreže po „follow“ sistemu praćenja kao na twitteru.

Ona omogućava brz stream popularnih video klipova koji su u najaktuelniji ili bolje reći najdeljeniji tokom dana kako na wordwide internetu tako i na kanalima sa kojim ih prethodno morate spojiti.

Ti kanali su svakako vaši nalozi na drušvenim mrežama : facebook, twitter, youtube, vimeo, showyou prijatelji.

Dakle. da bi ste izvukli maksimalni ugodjaj spojite Showyou sa što više navedenih naloga.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

20121017-013236.jpgŠto više društvenih mreža koristite, i u okviru njih imate kreativne i duhovite prijatelje utoliko će ova društvena video aplikacija biti svrsishodnija.

Možete označiti vaše omiljene klipove, podeliti ih dalje ili ih označiti i sa tasterom „pogledaj kasnije“ što je verovatno jedan od najboljih tastera unutar ove aplikacije.

Prektično to znači da pre spavanja, u prevozu ili kada god nadjete višak slobodnog vremena ili vam možda bude dosadno ova aplikacija može ponuditi bar 2 video snimka koja bi trebala da vas oraspolože ili podkrepe vašu dnevnu dozu informisanosti u video formi.

Showyou je odlično dizajniran. Na pametnim telefonima je veoma funkcionalan, ali ipak na tablet računarima ceo video mozaik izleda mnogo spektakularnije analogno većem displeju.

Sve funkcioniše veoma dobro baš kao i brz transfer u landscape ili widescreen mode okretanjem telefona ili tableta u horizontalni položaj.

Skinite je već danas jer je potpuno besplatna.

Blog – Mr. G

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh