I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Sezonska vremenska prognoza za februar, mart i april

FEBRUAR 2019: Blaži i malo vlažniji februar

Srednja minimalna temperatura vazduha u februaru imaće vrednosti iznad višegodišnjeg proseka, pri čemu će njena vrednost u proseku biti viša za 0.1ºC do 0.5ºC u odnosu na višegodišnji prosek. Srednja maksimalna temperatura vazduha u februaru biće iznad višegodišnjeg proseka, sa vrednostima u proseku višim za oko 0.5ºC u odnosu na višegodišnji prosek. Mesečna suma padavina tokom februara biće iznad višegodišnjeg proseka sa vrednostima u proseku višim za oko 4 mm u odnosu na višegodišnji prosek.

Vremenska prognoza od 15. januara do 15. februara :

I Taxi Zrenjanin

MART 2019: Malo topliji i prosečno vlažan mart. Mala verovatnoća za pojavu umerenih ili jakih mrazeva u drugoj polovini marta

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Srednja minimalna temperatura vazduha u martu imaće vrednosti iznad višegodišnjeg proseka, pri čemu će njena vrednost u proseku biti viša za oko 0.5ºC u odnosu na višegodišnji prosek. Srednja maksimalna temperatura vazduha u martu biće u granicama višegodišnjeg proseka, sa vrednostima u proseku višim za oko 0.2ºS u odnosu na višegodišnji prosek. Mesečna suma padavina tokom marta biće u granicama višegodišnjeg proseka sa vrednostima u proseku za oko 2 mm višim u odnosu na višegodišnji prosek.

APRIL 2019: Prosečno topao i prosečno vlažan april

Srednja minimalna temperatura vazduha u aprilu imaće vrednosti iznad višegodišnjeg proseka, pri čemu će njena vrednost u proseku biti viša za oko 0.8ºC u odnosu na višegodišnji prosek. Srednja maksimalna temperatura vazduha u aprilu biće u granicama višegodišnjeg proseka, sa vrednostima u proseku nižim za oko 0.1ºC u odnosu na višegodišnji prosek. Mesečna suma padavina tokom aprila biće u granicama višegodišnjeg proseka sa vrednostima u proseku nižim za oko 1 mm u odnosu na višegodišnji prosek.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh