I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Najnovije vesti

Šestočlanoj porodici Pribelja izgorela kuća – pomozimo im

Šestočlanoj porodici Pribelja iz Belog Blata pretekle nedelje izgorela je kuća. Ionako teška situacija i oskudica u kojoj su živeli, sada je postala još teža.

vatrena-stihija

Sa kućom je stradalo i kompletno pokućstvo, garderoba, dečije stvari. Sumnja se da je uzrok neispravna električna instalacija. Po svedočenju meštana, i deca i roditelji na vreme su uspeli da napuste kuću. Najmlađi član ima tek jednu godinu.

O porodici Pribelja javnost je čula i ranije kada su mediji pisali o njihovom sinu Janku, učeniku četvrtog razreda tamošnje osnovne škole. Svi su bili pogođeni pričom vrednog dečaka koji se sticajem loših socijalnih okolnosti našao u teškoj životnoj situaciji.

PerSu marketi

vatrena-stihija1

Nakon ovog nesrećnog događaja, otac Jano kaže da će obnoviti izgorelu kuću jer je dvorišni deo značajan u daljem funkcionisanju domaćinstva i porodice.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ostaje nada da će porodici Pribelja pomoći oni koji mogu i koliko mogu. Građevinski materijal za obnovu doma, pomoć deci da prezime, a otvorena je mogućnost i da se uplate donacije preko tekućeg računa koji porodica koristi kao mali proizvođač mleka.

vatrena-stihija2

Pribelja Jano
355-5601527-21
Vojvođanska banka d.d. N.S., glavna filijala Zrenjanin

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh