I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Šesto okupljanje WordPress zajednice u Startit Centru Zrenjanin

Ovog petka, 9. juna od 18č vas u Startit Centru Zrenjanin očekuje okupljanje WordPress zajednice, gde će se održati i šesti po redu WordPress meetup. Imaćete prilike da čujete 2 predavanja,  na jednom ćete slušati koliko je bitno rangiranje vašeg sajta na pretraživačima i šta vam to donosi, a drugo predavanje će biti posvećeno freelance-u i kako poslovati za inostrano tržište.

Teme predavanja:

1. Anđelka Ducić“Vodič kroz freelancing, srpsko preduzetništvo i poslovanje sa inostranstvom”

Direktorka @Symbiotica.xyz, radila na IT projektima od Teksasa do Južne Koreje, od auto industrije do ugostiteljstva. Deli svoje znanje sa drugima, još više voli da uči ono što ne zna.

PerSu marketi

2. Luka Petrović“Koliko je optimizacija bitna za sajtove”

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

WordPress developer sa dugogodišnjim iskustvom. Specijalizovan za prilagođavanje WP interfejsa za posebne namene i izradi namenskih aplikacija. U slobodno vreme se bavi održavanjem hosting servera za kolege developere i mali krug srećnih klijenata.

Prijava

Meetup je zakazan za petak, 9. jun u 18č u Startit Centru Zrenjanin na adresi Trg slobode (zgrada Pozorišta, na prvom spratu). Ulaz je besplatan, ali su mesta ograničena i svoje mesto možete rezervisati popunjavanjem sledeće forme.

Sve aktivnosti Startit Centra pratite putem njihove Facebook stranice

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh