I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Šest investitora zainteresovano za zemljište u industrijskoj zoni

Članovi Gradskog veća doneli su na današnjoj sednici odluku o davanju u zakup neizgrađenog građevinskog zemljišta kompaniji Gruppo Zilio radi obavljanja usluge prečišćavanja zrenjaninske vode.

Nakon toga donete su i odluke o otuđenju neizgrađenog zemljišta u industrijskoj zoni za koje je zainteresovano šest investitora. Oni su pokazali interesovanje za posedovanje zemljišta i izgradnju proizvodnih pogona. Reč je o kompaniji „Gomex“, preduzećima „Rakić plast“, „Ekometal komerc“, dva italijanska investitora „Fulgar“ i „Tecnostrutture“, i rusko-srpskoj kompaniji „Kraun“.

ind-zona

Da bi ove odluke što pre bile odobrene i od strane Skupštine grada, za sutra je zakazana vanredna sednica po hitnom postpuku.

PerSu marketi

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić koji je predsedavao sednicom izrazio je nadu da će odluke biti uskoro i realizovane, te da će se otvoriti mogućnosti za novo zapošljavanje radne snage u Zrenjaninu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh