I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Sergej Ćetković 10. marta u Zrenjaninu.

Zaljubljeni, ali i ljubitelji lika i dela Sergeja Ćetkovića u subotu, 1o. marta  u Zrenjaninu imaće prilike da uživaju u dugo očekivanom solističkom koncertu ovog sjajnog pevača koji je zbog jakog snega i neprohodnih puteva sa dana zaljubljenih bio prinudjen da pomeri svoj koncert.

Srdjan Šoškić, PR ovog dogadjaja za Ilovezrenjanin portal najavio je veliki muzički spektakl u novoj krstalnoj dvorani kakav se u našem gradu dugo nije desio.Za ovaj dogadjaj već vlada ogromno interesovanje kako publike tako i brojnih medija.

Cene ulaznica za koncert u prodaji će se pojaviti u petak 3. februara po izuzetno pristupačnim cenama od 600 din za parter i 700 din za tribine.Fanovi će moći koncert da prate iz fan zone koja podrazumeva redove najbliže bini, a za koju će ulaz koštati 800 din.U prodaji će se naći i VIP ulaznice koje podrazumevaju praćenje koncerta iz ogradjenog prostora sa 4 stolice uz flašu piće po izboru za minimum 2 karte.Za VIP prostor broj karata je ograničen.

PerSu marketi

Prodajna mesta su biletarnica Kristalne dvorane sportova koja će raditi od 10 – 19h, poslastičarnica „Stela“ ispod nadvožnjaka na bagljašu, Corner Bar u Gimnazijskoj ulici br. 4, trafika „Silvija“ u Brigadira Ristića bb, caffe „Grazia“ Žitište , caffe „Relax-in“ Kikinda   .Ostale informacije o prodajnim mestima u drugim gradovima kao i najsvežije informacije o ovom dogadjaju dobićete putem zvanične facebook fan strane koja se nalazi ovde.Organizatori su takodje naveli mogućnost slanja ulaznica poštom na kućne adrese uz plaćanje pouzećem.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

REZERVACIJE KARATA I SVE DODATNE INFORMACIJE MOŽETE DOBITI NA BROJ:
064/914-30-77

REZERVACIJE ZA SLANJE KARATA PUTEM POSTEXPRESS-A.NA KUĆNU ADRESU (PTT.TROŠKOVI IZNOSE U ZAVISNOSTI OD UDALJENOSTI OD ZRENJANINA, OD 100 DO 250DIN.)
069/12-13-14-5

ROĐEN 08. MARTA 1976. GODINE U PODGORICI.

Završio nižu i srednju muzičku školu “Vasa Pavić” u Podgorici i još uvijek je student, teoretskog odsjeka, Muzičke akademije na Cetinju.
1986. Sergej nastupa na festivalu ”Naša radost” i osvaja drugo mjesto.
1989. godine  počinje rad sa bendom”Vatrena Srca” kao klavijaturista i prateći vokal.
1994. godine  nastavlja rad u grupi “Amfiteatar” u početku kao klavijaturista i prateći vokal, a kasnije i kao lead vokal.
1998. godine nakon raspada grupe “Amfiteatar” počinje svoju solo karijeru nastupom na festivalu «Sunčane skale» pjesmom “Bila si ruža”.
2000. godine nakon nastupa na Budvanskom festivalu sa pjesmom ”Sati,dani,godine” objavljuje svoj prvi studijski cd “Kristina” u izdanju Goratona . Mnoge pjesme sa ovog cd-a postale su veliki hitovi kao npr. ”Zaustaviću vrijeme”, ”Probudi me”, ”Grad”, ”Sati ,dani,godine” i druge.
2002. Sergej objavljuje svoj drugi studijski album ”Budi mi voda” u izdanju Goratona. Mnoge pjesme sa ovog albuma postale su veliki hitovi kao što su:”Budi mi voda”, ”Ostaću sam”, ”Nikada” i druge.
2003. Sergej se pojavljuje na budvanskom festivalu sa pjesmom „Postojim i ja“
2004. godine Sergej nastupa na festivalu “Evropesma-Evropjesma SCG” (referentni festival za “Pesmu Evrovizije” –“Eurosong”)  sa pjesmom ”Ne mogu da ti oprostim”.
2005. godine Sergej objavljuje svoj treći studijski album “Kad ti zatreba” u izdanju City recordsa. Album obara sve rekorde i po tiražu  i po slušanosti, a sa pjesmom “Pogledi u tami” pune dvije godine nalazi se na svim top listama u zemljama bivše Jugoslavije. Mnoge pjesme sa ovog albuma postale su veliki hitovi kao npr: ”Pogledi u tami”, ”Prokleta bila”,”Prsten na sto” i.t.d.
2007. godine Sergej objavljuje singl ”Kad bi htjela ti”, kao najavu četvrtog studijskog albuma. Početkom novembra novi album pod nazivom «Pola moga svijeta» ugledao je svjetlost dana i postavio nove standarde u zabavnoj pop muzici. Kao i prethodni i ovaj je u izdanju City recordsa.
2010.  godine Sergej objavljuje singl ”Dva minuta”, kao najavu petog studijskog albuma.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh