I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Sergej čestitao 8.mart Zrenjaninkama!

Popularni pop pevač Sergej Ćetković izazvao je euforiju juče u centru Zrenjanina! Prijem kod gradonačelnika, izjave medijima, fotografisanje sa obožavateljkama, stotine autograma… sve je to Sergej radio sa prepoznatljivim osmehom. Nije krio oduševljenje dočekom i gostoprimstvom koje su mu Zrenjaninci pripremili pred veliki solistički koncert koji će u subotu biti održan u novoj hali sportova u 21h!

Deo vremena, Sergej je posvetio i posetiocima našeg portala kroz pomalo neobičan intervju čija pitanja sadrže naslove njegovih pesama objavjenih na do sada izdatim albumima. Zato – uživajte, ovo je za vas…

Sergej, imate li DVA MINUTA za čitaoce portala IloveZrenjanin?

Svakako da imam.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

Prolaze SATI, DANI, GODINE kako se danas nosite sa slavom, a kako je to bilo pre 12 godina kada ste izdali prvi album?

U početku mi je bilo čudno kad su me ljudi prepoznavali na ulici i pozdravljali me. Naravno da mi je to imponovalo i da mi je bilo drago sto stičem popularnost, i vremenom sam počinjao da se privikavam. Sada sam se u potpunosti navikao na popularnost i prihvatam je, uvek rado stanem da popričam sa ljudima koji me prepoznaju i fotografišem se s njima.

Dolazite u GRAD Zrenjanin, da li ste ranije imali priliku da ga posetite?

U Zrenjaninu sam bio jedan put, kada sam pre 4 godine imao nastup na gradskom trgu, a pre  toga sam imao priliku i da se prošetam gradom,i moram vam reći da vam je grad veoma lep,i nadam se da ću u subotu imati priliku da ga još bolje upoznam.

Jedna od pesama sa albuma „Budi mi voda“ zove se MOJE SI SVE, ko je u Vašem životu – sve?

Moja porodica prvenstveno, prijatelji, fanovi, poštovaoci moje muzike…

Verujemo da ima HILJADU RAZLOGA koji  su Vam davali inspiraciju da napišete gotovo sve pesme koje i pevate, ali koji je razlog bio nejveći?

Inspiracija je prvenstveno bila ljubav, to je ono što daje smisao životu, svakom danu, svakoj pesmi..

DAL ME OČI VARAJU i ZNAJ DA MOJA SI su dva velika hita sa poslednjeg albuma, da li na novom albumu možemo očekivati slične balade? .

Naravno, ja se nadam da ce biti ujedno uspešne kao i te dvije,ako ne i uspješnije od tih.

S obzirom da ste rođeni 8.marta, portal IloveZrenjanin Vam želi sve najbolje i uspešan koncert u najvećem banatskom gradu!

Hvala vašoj redakciji,i pošto sam rođen na dan žena, želio bih da čestitam svim pripadnicama ljepšeg pola ovaj divan praznik,i da ih pozovem na svoj koncert u subotu!Veliki pozdrav!

Dakle, sve vam je jasno – u subotu 10-tog marta – svi na koncert! Svoj dolazak već su najavili Sergejevi fanovi iz Novog Sada, Beograda, Kikinde, Subotice….Vidimo se!

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh