I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Povodom 8. marta – priznanje Zrenjaninskom edukativnom centru i dr Ljiljani Bursić

Sekcija žena preduzetnica Zrenjanina, koja funkcioniše u okviru Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, povodom 8. marta, posetila je Zrenjaninski edukativni centar – ZEC i uručila priznanje za dosadašnji rad predsednici Centra Radoslavi Aralici.

„ZEC“ postoji 17 godina i aktivno doprinosi zaštiti i promociji ženskih ljudskih prava i unapređivanju socijalnog i ekonomskog položaja žena. Pri Zrenjaninskom edukativnom centru aktivan je SOS telefon kao podrška ženama koje su izložene nasilju.  Smatramo da grupa žena, na čelu sa Radoslavom Aralicom zaslužuje svaku vrstu priznanja i da je važno istaći dobre primere i ljude koji svojim nesebičnim angažmanom doprinose poboljšanju položaja žena u društvu – kaže se u saopštenju ove sekcije.

– Ovo priznanje nam jako znači jer dolazi od žena i znači da se vrednuje naš trud na poboljšanju položaja žena u društvu. Trenutno radimo na programu integrisanja rodne ravnopravnosti u sektor bezbednosti i počinjemo projekat ekonomskog osnaživanja žena konkretno samozapošljavanja žena – izjavila Radoslava Aralica ovom prilikom.

Fordomanija

 

Priznanje Sekcije žena preduzetnica za uspešan primer ženskog preduzetništva ove godine dodeljeno je  dr Ljiljani Bursić osnivačici Specijalističke ginekološke ordinacije dr Ljiljana Bursić. Ordinacija je osnovana 1998. godine, već dugi niz godina uspešno posluje i vodi brigu o ženama, o njihovom reproduktivnom zdravlju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kampanjom „Žena ze žene“ promovišemo uspešne ostvarene žene, koje pomeraju granice i svojim primerima inspirišu i dokazuju da žene mogu biti uspešne kako u privatnom tako i u poslovnom životu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh