I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Sednica Skupštine grada – pripreme za dolazak novih investitora

Skupština grada Zrenjanina zasedala je danas 27. put u ovom sazivu, a na sednici sazvanoj po hitnom postupku, jedina tačka dnevnog reda bila je Predlog izmena i dopuna Programa otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Zrenjanina za 2019. godinu. 

Prethodnu saglasnost na predlog odluke dalo je juče i Gradsko veće, na čijoj je sednici rečeno da se ovim predlogom izmene menja program usvojen januara 2019. godine. Naime, Skupština grada je 7. aprila usvojila odluku o donošenju plana detaljne regulacije radne zone “Jugoistok – 2”, time se područje te radne zone proširilo sa dodatnom površinom za gradnju poslovnih i proizvodnih objekata i na taj način stvoreni su uslovi za dalje sistematsko planiranje otuđenja zemljišta u radnoj zoni za još 100.000 kvadratnih metara.

Skupštini se obratio i gradonačelnik Čedomir Janjić, koji se zahvalio odbornicima što su reagovali u roku od 24 sata i ispoštovali sve zahteve koji stižu, pre svega, od potencijalnih investitora. To je i osnovni razlog sazivanja ove sednice po hitnom postupku.

I Taxi Zrenjanin

– Ovde je tema ponovo građevinsko zemljište u industrijskoj zoni “Jugoistok”, proširujemo oglas, i on će biti objavljen već sutra ako ovaj predlog odluke bude usvojen. Dva investitora su zainteresovana za parcele koje će biti predmet oglasa, brzina je u pitanju i mislim da ćemo uspeti da pobedimo u odnosu na jedan drugi grad koji nam je konkurent. Ne mogu još da iznesem u javnost o kome se radi, ali se nadam da će rezultat biti pozitivan i još jednom vam se zahvaljujem što ste došli, kao i predsedniku Skupštine koji je, bukvalno, za 24 sata zakazao ovu sednicu – istakao je Janjić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Izvor i foto: zrenjanin.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh