I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Politika

Sednica otkazana, stranke bez dogovora

Predsednik Skupštine grada Zrrenjanina Aleksandar Marton odložio je termin za održavanje konstitutivne sednice buduće Skupštine grada sa prvobitno zakazanog 27.juna na 6.jul.

Marton je rekao da se ovaj rok mora ozbiljno shvatiti jer bi  oduglovačenje konstituisanja bilo direktna šteta građanima Zrenjanina. U današnjem saopštenju za javnost, on je obrazložio svoj postupak

– Kao predsednik Skupštine grada Zrenjanina, koji ima obavezu sazivanja konstitutivne sednice Skupštine grada Zrenjanina, do ovog trenutka nisam informisan od strane predsednika gradskih odbora stranaka, koje su prešle cenzus, da je došlo do potpisivanja koalicionog dogovora i formiranja skupštinske većine. Zbog toga je odlučeno da se njeno održavanje odloži za 6. jul.

Nakon prošlonedeljnog događaja kada se na prvobitno zakazani sastanak za potpisivanje koalicionog sporazuma između predstavnika koalicija okupljenih oko SPS-a i Demokratske stranke nije pojavio predstavnik socijalista, još uvek se polemiše da li će ta stranka prihvatiti pruženu ruku Naprednjaka ili će pomoći Demokratskoj stranci da ostane na vlasti u novom, četvorogodišnjem mandatu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh