I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Sedma „Noć istraživača“ u Zrenjaninu 28. septembra

Značaj i program predstojeće manifestacije „Noć istraživača“ koja će u Zrenjaninu biti održana sedmi put, predstavljeni su danas na konferenciji za medije.

Zrenjaninska Noć istraživača biće održana 28. septembra.

Konferenciji su prisustvovali pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić, dr Gordana Ludajić ispred organizacije, i PR manifestacije Sandra Banjanin.

Fordomanija

Prilikom svog obraćanja, Radišić je istakao nemerljiv značaj manifestacije „Noć istraživača“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

-Posebnu važnost ova manifestacija dobija činjenicom da najveći broj posetilaca čine deca školskog uzrasta i njihovi roditelji, koja roditeljima pomaže ka boljem usmeravanju dece, rekao je Radišić.

On smatra da je na prvom mestu to što manifestacija podstiče razvoj kreativnosti i stvaralaštva.

Dr Gordana Ludajić je ujedno i organizator i kreatorka tematike za „SuPerSu“ kviz, koji će ove godine kao tematiku imati lik i delo Nikole Tesle.

„Noć istraživača“ će biti održana na nekoliko lokacija u gradu. Najmlađima će biti najzanimljivije radionice, koje će se odvijati u Kulturnom centru, i za koje imamo prijavljene učesnike iz svih škola, sa teritorije grada i iz naseljenih mesta. Svake godine se povećava interesovanje za ovu manifestaciju. Ono što bih izdvojila jeste kviz koji će se realizovati u Kulturnom centru, i čije je naziv „Tesla – čovek van vremena“. U Baroknoj sali će biti popularno predavanje o naučniku, gde će se prezentovati zanimljive činjenice iz njegovog života. Napravićemo jednu zanimljivu priču, ojom ćemo nadam se izazvati interesovanje kod dece“ – istakla je ispred organizatora dr Gordana Ludajić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh