I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Programiranje u Scratch okruženju — radionica za osnovce u Startit Centru

U ponedeljak, 4. novembra u Startit Centru Zrenjanin će se održati prva od tri radionice besplatkog programiranja u Scrach okruženju za osnovce uzrasta od V do VIII razreda.

O radionici

Od 4. do 8. novembra u terminu od 16 do 19 časova će u Startit Centru Zrenjanin biti održana trodnevna radionica za osnovce.

Cilj radionice je da se deca zainteresuju za nove tehnologije, da postanu stvaraoci, a ne da samo budu korisnici video igara, aplikacija i sličnog. Učenjem principa programiranja podstiče se radoznalost, logika, kreativno razmišljanje, rešavanje problema, kao i sistematsko i analitičko razmišljanje.

PerSu marketi

Detaljnije pročitaj ovde.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kome je namenjena radionica?

Radionica je namenjena osnovcima od V do VIII razreda ili uzrasta od 11 do 14 godina, koji se prvi put susreću sa njim, a takođe i onima koji imaju osnovno znanje i žele da ga dopune.

Predavač

Aleksandar Stefanov, iza sebe ima višegodišnji rad sa decom kao nastavnik istorije u školi, a svoje dodatno angažovanje je usmerio na pripremu i vođenje dece na takmičenja i kvizove. Prve korake u IT svetu napravio je 2017. godine na krusevima u Startit Centru Zrenjanin. Do kraja 2018. godine odlučuje i sam da drži kurseve namenjene osnovcima, kako bi im pomogao da steknu osnovnu digitalnu pismenost, približio i olakšao dalju edukaciju.

Prijava

Radionica je besplatna, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno je da svoje dete prijaviti putem ove forme.

Pratite njihova dešavanja

Sve aktivnosti Startit Centra pratite na njihovom sajtu i putem njihove Facebook stranice.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh