I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Savladajte tajne najzahtevnijeg uličnog plesa

Brejkdens (engl. Breakdance) je nastao sedamdesetih godina na ulicama Južnog Bronksa. Igrali su ga pretežno američki dečaci. Karakterišu ga atraktivni i zahtevni pokreti kao što su obrtaji, vetrenjače, zamasi i rad nogu, razne akrobacije.

Plesni centar Zrenjanin

Većina pokreta se izvodi na podu. Ima dosta sličnosti sa društvenim – folklornim plesom zapadno – afričkih naroda (Mali, Zambija, Senegal), ali je nastao spontano na ulicama američkih gradova da bi se narednih 10 godina proširio po celom svetu. Brejkdens je najzahtevniji ulični ples.

Plesni centar Zr brejkdens

PerSu marketi

Danas u školama plesa se uče svi plesovi, a brejkdens je kruna svega.

Plesni centar Zr

Brejkdens mogu trenirati dečaci, mladići, a takođe i devojke. Potrebno je da su zdravi i u dobroj psihofizičkoj kondiciji. Ako nisu, u školi plesa će steći potrebnu kondiciju i snagu. Prvo se uče manje zahtevni i lakši pokreti, radi se zagrevanje i kondicioni treninzi pa ako se pažljivo prate instruktori, uz odgovarajuću upornost rezultati su vidljivi već posle 3 meseca.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Termini: subota i nedelja od 14.30h.

ZAŠTO PLESNI CENTAR ZRENJANIN ?

Nalazimo se u velikoj, klimatizovanoj sali Mesne zajednice Bagljaš. Imamo 8 instruktora i plesnih pedagoga sa višegodišnjim iskustvom i titulama nacionalnih i Evropskih prvaka. Nudimo veliki izbor plesnih disciplina i grupnih programa. Časovi su prilagođeni svim uzrastima i dobro došli su svi, bez obzira na plesno iskustvo. Časovi su organizovani tako da se možete oprobati u svim vrstama plesa i grupnih programa koje Plesni Centar Zrenjanin pruža. Prvi probni čas plesa je besplatan za nove članove. Pozivamo Vas da nam se pridružite na nekim od plesova i grupnih programa:

Školica plesa (za decu do 7 godina) Street Jazz/MTV Dance Hip Hop Trbušni ples Jazz Ballet Modern/Contemporary Break Dance Mažoret Folklor za decu Folklor veterani Zumba Joga Pilates CENOVNIK ( mesečna članarina po osobi )

1 PLES 1.200 DIN

2 PLESA 1.800 DIN

3 PLESA 2.200 DIN

Informacije na: 069/5176699 ili 069/2576288 plesni.centar.zrenjanin@gmail.com fb stranica Plesni Centar Zrenjanin

Ukoliko želite da dođete na probni čas ili da pogledate neki od plesova, možete slobodno doći na isti bez prethodne najave!

PLESNI CENTAR ZRENJANIN – RASPORED TRENINGA

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh