I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Normalizuje se situacija u gradu – ulice prohodne, sanirano vodosnabdevanje

Zvanično saopštenje Gradskog štaba i javnih službi prenosimo u celosti :

Tri sata nakon velikog nevremena i nezapamćenih atmosferskih padavina, situacija u gradu se normalizuje, a članovi Gradskog štaba za vanredne situacije su na terenu i pratiće stanje u gradu koliko god bude potrebno.

Sve ulice su prohodne za saobraćaj, osim Savezničke ulice u centru grada, gde je u toku crpljenje atmosferske vode.

PerSu marketi

Iz saobraćajne policije saopštavaju da tokom nevremena nije bilo saobraćajnih udesa u gradu, iako je više semafora u tom periodu bio van funkcije, a saobraćaj izuzetno otežan u gotovo svim ulicama. Na terenu je dovoljan broj policijskih službenika.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Iz Odeljenja za vanredne situacije MUP Republike Srbije u Zrenjaninu saopštavaju da je situacija u gradu pod kontrolom, da se voda povlači sa ulica i da su u funkciji crpne stanice.

Pripadnici vatrogasno-spasilačkog bataljona izlaze na teren po prijavama građana i crpe vodu iz poplavljenih podruma i garaža.

Iz Elektrodistribucije Zrenjanin saopštavaju da trenutno ima manjih kvarova na niskonaponskoj mreži, da je u prekidu napajanje električnom energijom dela grada kod Šećeranskog parka, te da su i njihove ekipe na terenu i u toku su sanacije kvarova.

Većih zastoja nema, saniran je kvar na trafostanici na izvorištu s kog se grad snabdeva vodom, tako da je i vodosnabdevanje u celom gradu normalizovano, što je saopšteno i u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Iz JKP „Čistoća i zelenilo“ poručuju da su i njihove ekipe na terenu i učestvovaće i tokom noći u rašćišćavanju posledica nevremena.

Gradski štab za vanredne situacije očekuje u narednim satima potpunu normalizaciju života u gradu, a tokom sutrašnjeg dana dežurne ekipe javnih službi takođe će po potrebi biti na terenu i pratiti situaciju.

Pogledajte kako je grad Zrenjanin izgledao 30 minuta nakon nevremena

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh