I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Javna nabavka za izradu dokumentacije za saobraćajnice Novi Sad – Zrenjanin i Zrenjanin – Borča

Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici, kojom je predsedavao Igor Mirović, zadužila je Upravu za kapitalna ulaganja AP Vojvodine da sprovede postupak javne nabavke za finansiranje izrade tehničke dokumentacije za izgradnju brze saobraćajnice „Vojvođansko P“, i za to obezbedila iznos od 536.000.000,00 dinara.

Izrada planske i tehničke dokumentacije za projekat brze saobraćajnice državnog puta IB reda broj 12, Novi Sad – Zrenjanin i projekat državnog puta IB reda broj 13, Zrenjanin – Borča, realizuje se na osnovu Protokola o saradnji Pokrajinske vlade i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture zaključenog u oktobru 2017. godine.

Foto: ilustracija

Reč je o projektu gradnje brze saobraćajnice u obliku ćiriličnog slova P (Vojvođansko P), a to su Ruma – Novi Sad, zatim od Novog Sada do Zrenjanina i od Zrenjanina do Beograda. Brza saobraćajnica od Zrenjanina do Beograda biće izgrađena do beogradskog naselja Borča. Brze saobraćajnice će značajno poboljšati putnu infrasturkturu u Vojvodini, i to će biti značajno ne samo za saobraćaj već i turizam i privlačenje novih investicija.

I Taxi Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh