I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Tokom Božićnih praznika šest saobraćajnih nezgoda u Zrenjaninu, jedna sa nastradalim licima

Na području Policijske uprave u Zrenjaninu za vreme Božićnih praznika dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, od kojih jedna sa nastradalim licima i pet sa materijalnom štetom. U ovim saobraćajnim nezgodama dva lica su lakše povređena, a pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 287.000,00 dinara.

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom, a zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupaka su podneti protiv 9 učesnika u saobraćaju i izdat je 91 prekršajni nalog.

Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 10 vozača, od toga 1 vozač zbog upravljanja vozilom u vreme isteka važnosti vozačke dozvole i 9 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, od kojih je 1 vozač zadržan u trajanju od 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu. Takođe, iz saobraćaja su isključena 2 vozila zbog tehničke neispravnosti.

PerSu marketi

Odeljenje saobraćajne policije u Zrenjaninu podseća sve vozače da prilagode brzinu kretanja vozila osobinama i stanju puta, vidljivosti, preglednosti, atmosferskim prilikama, stanju vozila i tereta, gustini saobraćaja i drugim saobraćajnim uslovima, tako da vozilo mogu blagovremeno da zaustave pred svakom preprekom, odnosno da vozilom upravljaju na način kojim ne ugrožavaju bezbednost saobraćaja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pripadnici saobraćajne policije će pojačati kontrolu vozača i vozila, s tim da će posebnu pažnju usmeriti na kontrolu i sankcionisanje vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i vozača koji ne poštuju ograničenje brzine kretanja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh