I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

U saobraćajnoj nesreći povređeni radnici zrenjaninskog Drekslmajera

Na putu ka pogonu kompanije Drekslmajer u Rumuniji, juče se dogodila saobraćajna nesreća, u kojoj je učestvovao autobus, koji je prevozio zaposlene u zrenjaninskom ogranku te kompanije.

SABRAĆAJNA NESREĆA SE DOGODILA U RUMUNIJI

– Većina naših kolega, koje su bile u autobusu, koji je učestvovao u saobraćajnom udesu u neposrednoj blizi grada Satu Mare u Rumuniji,  dobrog je zdravstvenog stanja i pušteni su iz bolnice. Trenutno su smešteni u hotelima u Satu Mare. Tri naše koleginice su zadržane na bolničkom lečenju, radi daljeg pružanja medicinske nege. Danas smo imali telefonske razgovore sa njima, kako bismo saznali na koji način možemo da im pomognemo i da li im je nešto potrebno. Porodice povređenih su obaveštene o tome šta se dogodilo i u kontaktu smo sa njima. Predstavnici kompanije u Satu Mare su sinoć posetili bolnicu,  kako bi povređenima pružili potrebnu podršku. Najvažnije je da su svi stabilnog zdravstvenog stanja – kažu u predstavništvu kompanije Drekslamajer u Zrenjaninu.

Takođe, nezvanično saznajemo da je na autobus naleteo kamion iz suprotne trake i pravca. Kamion je udario u levu stranu autobusa i naneo znatnu štetu.

PerSu marketi

Grupa zaposlenih koja je bila u tom autobusu, krenula je u pogon kompanije Drekslmajer u Satu Mare, u okviru programa razmene znanja i iskustava, koji je kompanija razvila.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh