I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Sanirane posledice nevremena – otklonjena sva šteta na vodovodnoj mreži

Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ saopštilo je da su sanirane posledice nevremena koje je u petak zahvatilo naš grad.

Otklonjen je kvar na vodovodnoj mreži u Melenačkoj ulici, i neposredno pre toga u naselju 4. juli gde je došlo do većeg izlivanja vode.

– Tokom nevremena. za samo jedan sat palo je 85 litara kiše po kvadratnom metru, pa su velike količine padavina stvorile značajne probleme u funkcionisanju atmosferske i fekalne kanalizacije, poplavile su putnu infrastrukturu, ali i izazvale i kvarove na uličnoj vodovodnoj mreži. Ekipe su po planu prioriteta neprekidno radile na otklanjanju posledica nevremena za šta su angažovana sva raspoloživa sredstva – specijalizovana vozila za odgušenje kanalizacije (VOME), mobilne pumpe, potrebna vozila i mehanizacija, a u svakom momentu je na terenu bilo i više od 50 radnika preduzeća. Paralelno su se
otklanjali i manji kvarovi nastali na vodovodnoj mreži, kažu u ovom javnom preduzeću.

I Taxi Zrenjanin

Dodaju i da se korisnici koji uoče problem u funkcionisanju kanalizacione mreže prouzrokovan nevremenom, mogu javiti dispečerskoj službi JKP „Vodovod i kanalizacija“ na telefon 023/534-097.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh