I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

2 predavanja u Startit Centru – samostalno učenje programiranja i značaj web analitike

Ove nedelje će se u četvrtak i petak u Startit Centru Zrenjanin održati dva predavanja na temu kako da samostalno savladate osnove programiranja i zaposlite se sa tim znanjem i o tome šta je web analitika i kako može da pomogne biznisima da mere poslovne ciljeve.

1.Kako da samostalno naučite web programiranje

U četvrtak, 17. januara, u 18 h, u Startit Centru Zrenjanin, održaće se predavanje gde će Petar Petrović podeliti svoje iskustvo rada sa početnicima kako uspešno i samostalno savladati osnove programiranja i kako se zaposliti sa tim znanjem.

Predavanje je namenjeno svima koji žele da se bave programiranjem i na početku su svoje karijere.

I Taxi Zrenjanin

O predavaču

Posle dve godine uspešnog rada kao front-end developer, Petar Petrović se okrenuo edukaciji i mentorisanju početnika u ovoj oblasti. Pored HTML kursa za početnike koji je napravio, on takođe drži front-end kurs gde priprema polaznike za prvi programerski posao ili praksu i ima online školu.

Detaljnije o predavanju pročitajte ovde.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijava

Učešće je besplatno, ali je obavezna prijava putem sledeće forme.

2.Šta je web analitika i kako pomaže biznisima da mere poslovne ciljeve?

U petak, 18. januara u 18 h u Startit Centru Zrenjanin, biće održano predavanje na kom će Nemanja Đošić pričati o tome šta je web analitika i kako može da pomogne biznisima da mere poslovne ciljeve.

Predavanje je namenjeno svima koje zanima ova tema, ali pretežno preduzetnicima koji žele da nauče kako da efikasno mere perofmanse online marketing aktivnosti. Poželjno je da posetioci imaju osnovno znanje o Google analitici, ali nije obavezno.

Detaljnije o predavanju pročitajte ovde.

O predavaču

Nemanja Đošić poseduje strast, iskustvo u pomaganju biznisima da bolje razumeju ponašanje svojih korisnika, kao i da pažljivo donesu odluke na bazi podataka. Ima preko 3 godine iskustva u planiranju i implementaciji Google analitike, kao i u povezivanju sa svim relevantnim vendorima (platformama) koji omogućavaju oglašavanje i automatizaciju.

Prijava

Učešće je besplatno, ali je obavezna prijava putem sledeće forme.

Gde se nalazi Startit Centar?

Startit Centar Zrenjanin je lociran na Trgu Slobode 7, u centru Zrenjanina, u zgradi pozorišta “Toša Jovanović”, na prvom spratu.

Sve aktivnosti Startit Centra pratite na njihovom sajtu i putem njihove Facebook stranice.

Kremanska voda
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh