I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Sa novog punkta JP „Putevi Srbije“ lakše održavanje 100 kilometara državnih puteva (VIDEO)

U industrijskoj zoni „Bagljaš“ otvoren je novi punkt JP “Putevi Srbije” na kom su locirani objekti namenjeni smeštaju vozila, mehanizacije, ljudstva i drugog potrebnog za održavanje mreže od 100 km državnih puteva u zoni Grada Zrenjanina.

Za ovu mrežu koja obuhvata pravac od mosta na Tisi do Žitišta, kao i pravce Melenci – Zrenjanin i Zrenjanin – Sutjeska te Novi Bečej – Melenci u III prioritetu brine preduzeće „Vojput“ iz Subotice. Za mrežu lokalnih puteva dugu 400 km zaduženo je preduzeće „Ekogradnja“. Iz oba preduzeća su najavili da su potpuno spremni za predstojeću zimsku sezonu.

Novi punkt JP „Putevi Srbije“ izgrađen je dogovorom ovog preduzeća sa lokalnom samoupravom koja je obezbedila lokaciju i svu potrebnu infrastrukturu, a na osnovu potreba iskazanih u prethodnom periodu. Pored vozila i ljudstva punkt zimsku sezonu dočekuje sa 390 tona soli, 100 tona agregata i 20 tona hladne asfaltne mase.

PerSu marketi

Prognostičari zasada nisu najavili značajnije snežne padavine u decembru na ovom području. Ovo je mreža državnih puteva koju održava preduzeće „Vojput“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh