I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Ružić u poseti Zrenjaninu: Vojvodini nedostaje oko 210 inspektora

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić posetio je danas Zrenjanin, gde je održana redovna, 29. po redu, sednica Koordinacione komisije za inspekcijski nadzor.

“Vojvodini nedostaje oko 210 inspektora i sad sa odlukom Vlade polako krećemo u popunjavanje tih mesta”, rekao je ministar Ružić ističući da to nije nikakav trošak države, već investicija u bolju kontrolu onoga šta jedemo, pijemo, gde nam deca uče i slično.

Foto: MDULS

Napomenuo je načelnicima da je potrebna i podrška u povećanju razumevanja opština i gradova o potrebi izmena i usaglašavanja naziva naselja širom Srbije, što je važan posao u okviru izmena i dopuna Zakona o teritorijalnoj organizaciji.

I Taxi Zrenjanin

Ružić je razgovarao i sa gradonačelnikom Zrenjanina Čedomirom Janjićem o aktivnostima ove lokalne samouprave. Kroz Fond za lokal ovog Ministarstva podržano je uređivanje i proširenje pijačnog prostora sa 16.000.000 dinara.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ministar je naglasio da je Fond i stvoren upravo kako bi se podržale opštine u rešavanju dugogodišnjih problema i olakšala svakodnevnica građanima.

Izvor i foto: Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh