I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Rukometaši Proletera sa navijačima, bivšim igračima, trenerima i poštovaocima proslavili ulazak u Super ligu (VIDEO)

Rukometaši Proletera obeležili su ulazak u Super ligu Srbije slavljem ispred hale Medison na koje su bili pozvani svi kojima ovaj klub nešto znači.

Mnogobrojni građani, navijači, igrači bivši i sadašnji, treneri, članovi uprave kluba, članovi gradske uprave i drugi pozdravili su ekipu koja je izborila povratak u najviši rang takmičenja. Ovom prilikom predstavili su se ne samo oni koji su zaslužni za ovaj istorijski uspeh već i mlađi pogoni kluba pred kojima je izazov i želja da jednog budu prvotimci.

 

I Taxi Zrenjanin

– Plasman u Super ligu je plod smišljenog i istrajnog rada. Plan koji smo zacrtali pre godinu i po dana da se plasiramo u Super ligu je ostvaren. U narednom periodu kroz 2, 3 ili 4 godine plan je da budemo stabilni članovi najvišeg ranga, a potom da se domognemo i nekog evropskog takmičenja – kaže Dragan Božjak predsednik RK Proleter.  Zrenjaninska publika zaslužuje da gleda vrhunski rukomet i nadam se da će u narednom periodu nova hala biti dupke puna kada igra naš Proleter – rekao je Momir Rnić senior obraćajući se okupljenim gostima.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh