I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Rotary klub Zrenjanin donirao četiri računara OŠ „Jovan Jovanović Zmaj”

Na osnovu internacionalnog Rotary granta, putem kojeg je obezbeđeno 500 kompjutera za 50 škola, zrenjaninska Osnovna škola „Jovan Jovanović Zmaj” dobila je je četiri. Donaciju su zajednički predali predsednik Rotary kluba Zrenjanin, Fjodor Ćirić i Guverner Rotary distrikta Srbija i Crna Gora 2483, Vladimir Matić.

– U proteklih 20 godina koliko postoji Rotary klub Zrenjanin, sprovodili smo razne akcije, a prethodne dve godine stavili smo malo veći akcenat na pomoć školama. Mi, kao Rotary klub, donirali smo klupe za tri učionice OŠ „Žarko Zrenjanin”, zasadili smo drveće u tri osnovne škole, naša omladina je donirala bele table osnovnim školama u Zrenjaninu i Kleku i mislim da idemo u dobrom pravcu. Sa Gradskom upravom ćemo pokušati da se dogovorimo da u narednom periodu doniramo barem po još jedan računar svakoj školi, izjavio je Fjodor Ćirić.

PerSu marketi

Saša Bosić, direktor OŠ „Jovan Jovanović Zmaj”, zahvalio se Rotary klubu i naglasio da će računari sigurno doprineti boljem obrazovanju učenika.

– Zahvalio bih se najviše na tome što je Rotary klub Zrenjanin imao sluha da jednoj maloj gradskoj školi, koja postiže izuzetne rezultate s obzirom na brojno stanje učenika i konkurenciju, uruči ovakvu donaciju. Uslov za je bio da se ovi računari postave tako da učenici mogu da ih koriste, a mi ćemo se postarati da u svakom razredu bude po jedan.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh