I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Rotary club Zrenjanin donirao kade u vrednosti 350.000 dinara

Rotary Club Zrenjanin održao je juče sastanak na kom je ugostio učenike koji su u akciji „Tabor Mojca“ boravili devet dana u Sloveniji.

Učenici Ognjen Kostić, Milica Novaković, Tijana Dabić i Filip Ćurčić podelili su sa prisutnima  utiske o svom boravku u kampu.  Oduševljeni boravkom u Sloveniji, učenici su pričali o tome šta su naučili i kakva su prijateljstva stekli.

Akcija „Tabor Mojca“ je osmi put realizovana ovog leta, a kako je rekao predsednk RC Zrenjanin, Miodrag Pješčić, nastaviće se i narednih godina.

Rotary club Zrenjanin je u saradnji sa firmom „Kolpa san“ donirao 25 tuš kada Gerontološkom centru Zrenjanin, jednu kadu FK „Borac“ i dve Atletskom savezu Zrenjanina. Predstavnici ovih organizacija obratili su se rečima zahvalnosti članovima kluba i istakli važnost ove donacije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Fordomanija

-Zahvaljujem se „Rotari klubu Zrenjanin“ na donaciji koju su nam obezbedili i na tome što su prepoznali GC Zrenjanin kao Ustanovu sa kojom žele da ostvare saradnju. Ugradnja tuš kada i zamena postojećih običnih kada, svakako će poboljšati i unaprediti uslove za život naših korisnika i olakšati im svakodnevno funkcionisanje u Ustanovi, što i jeste jedan od ciljeva naše politike poslovanja, rekla je Tanja Živanov, direktorka Gerontološkog centra Zrenjanin.

Sastanku su prisustvovali vlasnici firme „Signit“ iz Perleza, bračni par Stanišić. Ova firma donirala je klubu akrilne boje za potrebe slikarske kolonije koja će biti održana sutra u salonu „Opel Ćirkom“.

Dvanaest akademskih slikara stvaraće svoja dela, a prihod sa aukcije slika biće utrošen na obnovu biste Uroša Predića u Karađorđevom parku.

Kako bi i ubuduće uspešno podizali kvalitet života u lokalnoj zajednici, Rotary club Zrenjanin proširiće svoje članstvo, a ambicije su da broj članova dostigne dvadeset.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh