I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Dobre Vesti našeg grada

Rotarakt po drugi put donirao knjige OŠ „Servo Mihalj“

Članovi Rotarakt kluba Zrenjanina po drugi put  obradovali su mališane OŠ „Servo Mihalj“. Nakon što su pre pola godine  obezbedili 250 knjiga za školsku bilkioteku članovi ovog kluba nastavili su ovu akciju i juče donirali sve delove knijge „Hari Poter“.

rotaract-zrenjanin-3

– Ova donacija za školu znači izuzetno mnogo obzirom da nam je fond knjiga jako mali i sadrži uglavno stare knjige koje su sadašnja deca prevazišla svojim interesovanjem. Ovo divna i rekta ideja rekla je Vesna Subić Miljuš učiteljica u OŠ „Servo Mihalj“ koja je primila donaciju.

rotaract-zrenjanin-2

Fordomanija

– Kada smo prvi puta radili donaciju u razgovoru sa decom saznali smo da bi voleli da imaju baš ove knjige,  i srećni smo što smo im želju i  ispunili. Pošto vidimo da imaju želju da čitaju, što je najbitnije, i tokom  današnjeg druženja sa njima čuli smo koje knjige bi još voleli da ima njihova biblioteka i potrudićemo se da i u narednom periodu doniramo rekao je  predsednik Rotarakt kluba Jovan Momirski.

– Na početku „Rotarijanske“ godine zadao sam sebi i klubu zadatak da se više posvetimo školama.  U prethodnpom periodu sarađivali smo sa školom 9. maj kojoj smo donirali štampač i tonere koji su im bili potrebni a u narednom periodu planiramo akcije sa ostalim školama u našem gradu i kroz njih bar malo pomogli deci u obrazovanju dodao je Momirski.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

rotaract-zrenjanin-1

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh