I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Bele table za osnovne škole – donacija Rotarakt kluba

U okviru humanitarne akcije koju sprovode Rotarakt klubovi širom Srbije i Crne Gore, članovi zrenjaninskog Rotarakta donirali su bele table osnovnim školama „Petar Petrović Njegoš“ u Zrenjaninu, i „Jovan Dučić“ u Kleku.

-Znajući kakva je situacija u našem društvu, svaka donacija, svakoj školi, pa i našoj, znači mnogo. Mi smo najveća škola u Srednjobanatskom okrugu sa 1.300 učenika i ova tabla će nam omogućiti da dodatno poboljšamo kvalitet obrazovno-vaspitnog procesa. Trudimo se da budemo među najboljima i nadam se da će naši učenici radom na ovoj tabli sigurno osvojiti neki plasman na republičkim takmičenjima, izjavio je Miroslav Brnjoš, direktor OŠ „Petar Petrović Njegoš”.

Rotari klubovi u Srbiji i Crnoj Gori ove godine odabrali su za fokus svog rada i dobročinstva obrazovanje, s namerom da se ono unapredi.

– S tim ciljem smo organizovali akciju koju sprovode svi klubovi u državi koji prikupljaju sredstva i kupuju bele table za škole. Rotari klub Zrenjanin je zasad prikupio sredstva za dve table. U narednom periodu ćemo raditi na prikupljanju sredstava kako bismo pomogli još škola, rekao je Veselin Stojanovski, predsednik Rotarakt kluba Zrenjanin.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh