I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

˝Rotaract klub˝ priprema dve velike humanitarne akcije uoči praznika

Rotarakt klub Zrenjanin, kao organizacija koja se bavi humanitarnim radom, u narednom periodu organizuje svoje dve tradicionalne humanitarne akcije – ˝korpu solidarnosti˝ i ˝slatku žurku˝.

U saradnji sa kompanijom ˝Gomex˝ iz Zrenjanina organizujemo akciju pod nazivom „Korpa solidarnosti“, koja se sprovodi u Gomex Total supermarketu i biće održana 16.12.2017. godine od 09h do 14h, u kojoj će građani moći da doniranjem artikala pomognu socijalno ugrožene porodice sa teritorije grada Zrenjanin koje školuju veliki broj dece

Korpa solidarnosti održaće se u nekoliko gradova Srbije

Kao i prošle godine, akcija je proširena i realizovaće se i u drugim radovima, te će ˝Korpa solidarnosti˝ biti održana i u Gomeksovim lokalima u Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i Pančevu.

PerSu marketi

Tradicionalna slatka žurka i ove godine u klubu ˝Džoni˝


Ovim putem Rotarakt klub Zrenjanin takođe poziva sve sugrađane i na tradicionalnu humanitarnu akciju “Slatka žurka”  koja ima za cilj prikupljanje slatkiša koji će u vidu novogodišnjih paketića biti dodeljeni pacijentima pedijatrijskog odeljenja Opšte bolnice „Đorđe Joanović“.

Ove godine lokacija održavanja akcije je klub „Johnnie“ u Zrenjaninu, ul. Koče Kolarova br. 14, a ista će biti održana u subotu, 16.12.2017. godine sa početkom u 22:00h.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ulaz na žurku: slatkiš

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh