I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Najnovije vesti

Rotaract klub donirao štampač školi „9. maj“

U okviru svojih humanitarnih aktivnosti, članovi Rotarakt kluba Zrenjanin u saradnji sa kompanijom „Gigatron“ donirali su danas štampač Osnovnoj i srednjoj školi „9. maj“.

osnovna-skola-9-maj-zrenjanin

– Ovo nije prvi put da Rotaract klub organizuje ovakve akcije. U prethodnom periodu imali smo doniranje invalidskih kolica, danas smo posetili školu „9. maj“ i nadam se da se nećemo na ovome zaustaviti. Bitno nam je da koliko je u našoj moći pomognemo i da u školama postoje mogućnosti za razvoj, rekao je predsednik Rotaract kluba Jovan Momirski.

Direktorka škole Snežana Oluški kaže da će im ova donacija rešiti veliki problem koji imaju sa štampanjem udžbenika.

PerSu marketi

– Kada smo se dogovarali šta nam je potrebno, naveli smo da nemamo dovoljno adekvatnih udžbenika. Naime, koristimo udžbenike za redovnu školu koji su za našu decu potpuno neadekvatni, a oni udžebnici za našu decu štampani su pre dvadesetak godina i sada su već potpuno izašli iz upotrebe. Očekujemo da konačno izađe pedesetak novih udžbenika, a do tada se dovijamo kako znamo i umemo. Ogromnu količinu materijala moramo da štampamo i fotokopiramo i upravo zbog toga nam puno znače štampači i fotokopir aparati, pogotovo kada je štampač u boji kao što je ovaj, rekla je Oluški po preuzimanju donacije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh