I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Najnovije vesti

„Roker ćurke“ iz Zrenjanina osvojile prvo mesto na festivalu u Pančevu (VIDEO)

Mladi rep trio iz OŠ „Sonja Marinković“ slikovitog imena „Roker ćurke“ koji smo nedavno predstavili na našim stranicama, osvojio je prvu nagradu na festivalu BUDI u Pančevu.

Na festival koji nosi slogan „U vrtu različitosti“,  pristiglo je ukupno 1827 radova iz oblasti filma, pozorišta, muzike, vizuelne umetnosti, „klupa za uživanciju“ i  slobodne teme. Pored domaćih pojedinaca i grupa, na festival su pristigli radovi iz Kanade, Velike Britanije, Francuske, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Žiri 6. festivala „BUDI“ u Pančevu u sastavu Ivan Grubanov (akademski slikar), prof. Predrag Starčević, Snežana Ćuruvija i mr Branislav Radovanović, jednoglasnom odlukom dodelio je rep triu „Roker Ćurke“ kojeg čine Damir Čizmić, Ognjen Jockov i Stefan Ćoškov iz Zrenjanina, prvu nagradu u kategoriji muzika.

Image48

PerSu marketi

Nagrađeni reperi nisu krili svoje oduševljenje osvojenom nagradom koja im je prvenac u karijeri.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Zahvaljujemo se svima koji su nas nesebično podržavali od početka ove naše male muzičke karijere. Nadamo se da je ovo tek dobar početak, a mi ćemo se potruditi da i dalje komponujemo i pevamo – rekli su naši mali sugrađani posle objavljivanja rezultata.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh