I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Revolucija u sunčanju – Luxura V5

Jedini stojeći solarijum u gradu, u sobi za sunčanje SUNROOM dobio je ovih dana pojačanje. Najnoviji model vertikalnog solarijuma Luxura V5 nastavio je započetu revoluciju u brzom, intenzivnom i kvalitetnom sunčanju. Luxura V5 jeste jedan od najtraženijih modela na brojnim sajmovima kozmetike, solarijuma, wellness i fitness opreme pa je sjajna vest što se ovaj moćni aparat može koristiti i u Zrenjaninu. Potencijal ovog solarijuma čine 42 lampe koje svakoj koži daju ujednačen ten. Stojeći solarijumi osmišljeni su kako bi se izbegle bele površine koje ostanu neosunčane zbog naleganja na površinu u “ležećim” solarijumima, ali i zbog aktivnijeg potamnjivanja. Maksimalnih 12 minuta na koliko je ograničeno sunčanje u stojećem solarijumu potvrđuje činjenicu da  se boja mnogo brže razvija, ali i da je postojanija.

Tog dana, kada je Luxura V5 instalirana u Sunroom-u, bili smo svedoci zanimljivih reakcija korisnika koji su iz kapsule izlazili sa vidno tamnijom bojom kože. Impresije smo zabeležili i po pitanju hlađenja koje obezbeđuju ravnomerno raspoređeni i  bešumni ventilatori a interesantno je da su mnogi kao izuzetan momenat u tretmanu naveli i stereo zvuk unutar kabine. Dakle, komfor u “paketu”. Takođe, primetili smo da Luxurin moderan dizajn koji je na ovom modelu izveden u savršenstvo – hipnotiše svakog klijenta. Njena spoljašnost ukrašena je svetlucavim kristalima što je naročito oduševilo ženski deo klijentele Sunrooma.

Kvalitet aparata u zrenjaninskoj “industriji boje” upotpunjuje izuzetna cena usluge od svega 200 dinara za 30 minuta sunčanja, I to je jedina tarifa koja postoji u ovom salonu. Cena je jednaka sunčate li se 5, 10, ili maksimalnih 30 minuta. Radno vreme je prilagođeno letnjoj sezoni pa je salon otvoren svakog radnog dana  od 10-22h, subotom od 10 do 20, a nedeljom od 16-20 časova.a

PerSu marketi

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh