I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Rešenje na vidiku: nadvisivanje stubova dalekovoda pa nastavak gradnje obilaznice (VIDEO)

Od obilaznice oko Zrenjanina ukupne predviđene dužine 14,5 kilometara zasada je u funkciji krak od puta Zrenjanin – Novi Sad do Mihajlovačkog druma.

Druga deonica ne može da bude završena, a reč je o 400 metara puta, dok se ne uradi tzv. nadvisivanje tri stuba dalekovoda – saopšteno je iz Elektromreže Srbije.

Za svaki stub potrebno je po 30 radnih dana. To je potrebno da bi se ispoštovala pravila o uglu i visini po kojima može da dođe do ukrštanja saobraćajnice i dalekovoda, a takav primer vidimo na putu Zrenjanin – Novi Sad kod Kaća.

I Taxi Zrenjanin

Deonica od Mihajlovačkog do Temišvarskog druma duga je 3,7 kilometara. Na njoj se nalazi i novi most koji je u izgradnji kao i kružni tok. Radovi su poslednjih dana intenzivirani nakon zimskog perioda u kom nisu mogli da budu obavljani u punom obimu – navela je dipl. ing. Tanja Bisić iz Energoprojekt Niskogradnje rukovodioca projekta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Zasada nema nagoveštaja kada će doći do potrebnih radova vezano za nadvisivanje dalekovoda, a samim tim ni rok za završetak 31. maj 2021. nije izvestan.

Obilaznicu kao rešenje saobraćajnih gužvi, pogotovo teretnog saobraćaja u gradu, građani čekaju gotovo 30 godina.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh