I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Rešen problem u TC Bagljaš – postavljena nova vodovodna instalacija

Tri nedelje nakon što je sanitarna inspekcija zabranila rad lokalima u delu TC Bagljaš zbog toga što nisu imali vodu, problem u ovim lokalima je otklonjen. Vlasnici lokala su angažovali firme koje su postavile novu instalaciju, jer je kvar bio na delu mreže za koji nije zaduženo JKP “Vodovod i kanalizacija”. Stara instalacija je bila dotrajala i išla je kroz lokale. Nova vodovodna mreža postavljena je van njih.

Vlasnici i zakupci lokala u delu TC Bagljaš konačno mogu da odahnu. Višemesečni problem koji su imali nakon što im je Vodovod zatvorio vodu zbog havarije na instalacijama je otklonjen.

I Taxi Zrenjanin

“Radovi su završeni što se tiče povezivanja na vodovodnu mrežu. Svima su ugrađeni vodomeri, nova instalacija je sprovedena, nove cevi su ugrađene van objekata. U slučaju da dođe do bilo kakve havarije Vodovod će moći da vrši sve intervencije izvan lokala. Nema više potrebe da se ulazi u lokale. Nekim  lokalima je još u subotu puštena voda. Kod njih je bila sanitarna inspekcija i dozvolila im je da rade. Juče popodne je puštena voda ostalim lokalima, tako da je problem rešen“, kaže Marija Janković, sekretar MZ Veljko Vlahović.

Radovi na vraćanju terena u prvobitno stanje u TC Bagljaš su pri kraju

“I kvar na kanalizacionoj cevi koja je bila pukla je saniran. Više u rupi koja je bila u TC Bagljaš nema vode i ona će biti zatrpana. Radove su izvodile dve ekipe majstora iz dve firme. Majstori HKS-a su sve završili i što se tiče vraćanja terena u prvobitno stanje. Sve ploče su na svom mestu. Ekipa majstora koja izvodi radove za četiri lokala koja su u vlasništvu Gradskog stambenog treba još da vrati trotoar i ploče u prvobitni položaj. I to se radi. Sve ostalo su i oni završili što se tiče instalacija. Obe ekipe su dobile tehnička uputstva od Vodovoda, koji je i nadzirao da sve bude u skladu sa propisima“, dodaje naša sagovornica.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U delu TC Bagljaš koji je imao problem sa vodom ima dvadesetak lokala i kod svih je taj problem otklonjen.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh