I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Rešava se problem izlivanja vode iz šahta ispod nadvožnjaka

U jutarnjim časovima ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ započele su izvođenje radova kod nadvožnjaka na Bagljašu, tačnije na raskrsnici ulica Bulevar Milutina Milankovića i Patrijarha Pavla, u cilju sanacije duževremenskog kvara na javnoj vodovodnoj mreži.

vodovod nadvoznjak

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su do sada u više navrata u kontinuitetu intervenisale i, uz pomoć specijalizovanih vozila za odgušenje kanalizacione mreže (VOMA), otklanjale zagušenja ili uklanjale višak vode iz atmosferske kanalizacije i sa pomenute staze, ali se problem kasnije ponavljao.

Sanacijom pomenutog kvara trebalo bi trajno da bude rešen problem sa izlivanjem vode iz šahta atmosferske kanalizacije ispod nadvožnjaka, koje je dovodilo do nagomilavanja vode na pešačkoj površini pored samog nadvožnjaka.

PerSu marketi

-U proteklom periodu vršeni su detaljni pregledi svih cevovoda u neposrednoj blizini nadvožnjaka koji vode do atmosferske kanalizacione cevi. U pitanju je veliki broj pregleda, a pomenutu aktivnost u velikoj meri otežavali su podzemne instalacije drugih preduzeća. Nakon toga prešlo se i na proveru cevovoda u širem pojasu nadvožnjaka kada je i detektovan kvar na vodovodnoj mreži za koji se sumnja da je uzročnik problema na čijem otklanjanju se danas radilo, kažu u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U tom preduzeću navode i da su sve pomenute aktivnosti preduzete u cilju da se izbegne veće raskopavanje putne površine samog nadvožnjaka, koje bi dovelo do ograničenja kretanja vozila preko nadvožnjaka ili do toga da isti bude zatvoren za saobraćaj, te da je upravo to i razlog što problem sa izlivanjem vode nije ranije otklonjen.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh