I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Republičko takmičenje u vožnji zaprega u subotu u Mužlji

U organizaciji Saveza za konjički sport Srbije za Olimpijske i FEI discipline i Konjičkog Kluba „Quarter“ iz Zrenjanina, na stadionu Fudbalskog Kluba „Lehel“ u Mužlji u subotu, 26. avgusta sa početkom u 12 časova, biće održano četvrto kolo Otvorenog prvenstva Republike Srbije u vožnji zaprega.

Klub iz Zrenjanina će po prvi put biti domaćin prvenstva u vožnji zaprega za najmlađe kategorije, za juniore i seniore u vožnji dvoprega, i to u disciplinama dresurna vožnja i vožnja preciznosti kroz čunjeve.

Posetioci će takođe prvi put imati priliku da vide disciplinu „A“ – dresurnu vožnju zaprega, koja je najzanimljivija, ali ujedno i najzahtevnija disciplina zaprežnog sporta.

I Taxi Zrenjanin

Učešće su prijavili najbolji vozači zaprega iz cele zemlje, a s obzirom na činjenicu da je na vrhu tabele izuzetno mala bodovna razlika između prvih četvoro vozača, organizatori su sigurni da će u areni stadiona FK „Lehel“ biti veoma interesantno i napeto.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Članovi Konjičkog Kluba „Quarter“ pozivaju sve ljubitelje konjičkog sporta i konja, da dođu i da uživaju u konjičkom spektaklu u kome će akteri biti najbolji takmičari koje Srbija ima, i ujedno da pruže podršku zrenjaninskim takmičarima.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh