I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Renovirane prostorije u školi „9. Maj“ na radost najmlađih

Zajedničkom inicijativom kompanije C&A i Grada Zrenjanina obnovljene su prostorije u Osnovnoj i Srednjoj školi „9. Maj“ namenjene boravku dece predškolskog uzrasta.

Kompanija C&A uložila je u obnovu vrata i prozora sredstva u visini od 2500 eura dok je lokalna samouprava finansirala radove na fasadi objekta i kupovinu dela nameštaja. U ovom objektu  trenutno borave deca uzrasta, od 3 do 6 godina, ukupno njih 22.

– Ovim projektom smo želeli da deci koja borave u ovoj školi omogućimo kvalitetniji prostor i uslove za učenje i igru i razvoj. Osim što pokazujemo svoju društvenu odgovornost kako na globalnom tako i na ovom mikro nivou želimo da damo primer i drugima da se uključe u slične inicijative – kaže Bojan Gligić menadžer kompanije C&A u Zrenjaninu.

I Taxi Zrenjanin

– Pored ovog projekta lokalna samouprava je za izgradnju novog krila zgrade  namenila  15 miliona dinara. Na isti način nastojimo da se brinemo i o svim ostalim školama na našoj teritoriji, ukupno njih 36. U prethodnom periodu da podsetim završeno je nekoliko sportskih sala kao i kompletna obnova zgrade Poljoprivredne škole. Krajnji cilj je svakako da deca imaju što bolje uslove za školovanje i boravak u školama – rekao je zamenik gradonačelnika Saša Santovac ujedno se zahvalivši kompaniji C&A na pokazanoj inicijativi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Na zgradi i u objektima ove škole koji su stari preko 100 godina i koji su u svoje vreme građeni kao internat, a ne kao škola, uloženo je mnogo sredstava kako bi oni bili što ugodniji i funkcionalniji za decu koja imaju i posebne i drugačije potrebe po pitanju školovanja i boravka. Adaptacijom ovog objekta deci smo obezbedili humanije i lepše uslove, a istovremeno nastavljamo i razgovore sa kompanijom C&A o budućim projektima – izjavila je Snežana Oluški Vlačić direktorka OSŠ „9. Maj“ ovom prilikom.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh