I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Renovirana zgrada Hitne pomoći

Rekonstruisani objekat službe hitne Medicinske pomoći u ulici Narodne omladine 4 će od 04. juna ponovo pružati zdravstvenu zaštitu Zrenjanincima. Završene su popravke i rekonstrukcije koje su obuhvatile zamenu električne i telefonske mreže, vodovodne i grejne instalacije, sanacija podova i plafona, stolarije i fasade.

Danas su u prisustvu mnogobrojnih zvanica i donatora Gradonačelnik Zrenjanina dr Mileta Mihajlov i Borislav Đorđević obišli objekat.

– Od 1935. godine do sada je ovo prva velika adaptacija i zadovoljni smo što smo u tome uspeli. Vrednost investicije je 7, 5 miliona dinara a Grad Zrenjanin je uložio 6, 2 miliona dok je ostatak uložio Dom zdravlja, izjavio je ovom prilikom Gradonačelnik Zrenjanina, dr Mileta Mihajlov.

Direktor Doma zdravlja, Borislav Đorđević kaže da je ovo nastavak priče od pre nekoliko godina i ponosan je što je sticajem okolnosti baš on taj koji je uspeo da je  izvede do kraja. Dodaje i to da je mnogo toga urađeno u prehodnom periodu, da se renovira još nekoliko objekata, da je obnovljen vozni park, informacioni sistem i stečena akreditacija, kao i da se na tome neće stati. Nakon završetka radova na ambulantama sledi posao sređivanja zgrade Stare specijalističke poliklinike.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Tekst i fotografije : Maja Pandurov

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh