I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Rekordna posećenost i interesovanje za festival „Uskršnje jaje“ (FOTO, VIDEO)

Skoro 5000 naših najmlađih, najveselijih i najlepših sugrađana, njihovih roditelja, baka i deka,  vaspitačica,  trenera i drugih gostiju našeg grada još jednom je ispunilo i ulepšalo  Trg Slobode .

U organizaciji Grada Zrenjanina, rođendaonice „Moj mali svet“, dečje radnje „Ogi“ i uz generalno pokroviteljstvo kompanije „Gomex“ i pomoć mnogobrojnih sponzora održan je četvrti jedinstveni dečji uskršnji festival „Uskršnje jaje“.

PerSu marketi

Festival je nastao na ideju Sanje Milojević i Slobodanke Stevanović čiji posao jeste vezan uz decu, a koje su želele da malim Zrenjanincima i njihovim gostima ulepšaju dane u vreme praznika i da ih animiraju na sve moguće načine. Tako su se i ove godine mališani zabavljali uz razne igre spretnosti, učestvovali su u mnogobrojnim radionicama, prezentovali su svoje radove, upoznali su se sa nekoliko sportskih klubova i dobili priliku da i sami učestvuju u prezentacionim treninzima.

Na glavnoj bini svoje umeće prikazala su deca iz više Kulturno umetničkih društava, prikazano je umeće i u modernim plesovima, horsko pevanje, recitovanje.  Svoje znanje iz aritmetike na izuzetno zanimljiv način prezentovali su nastavnice i mališani iz škole „Big Ben“. Ove godine manisfestaciji su se pridružili  i različiti klubovi, udruženja i mali drugari iz Aleksandrova, Jankov Mosta, Kleka i drugih okolnih mesta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Najmlađi su uživali u iskonskom prirodnom ambijentu

Deca iz Udruženja „Livađanke“ iz Aleksandrova

Izuzetno lepu prezentaciju priredile su nastavnice i mališani iz škole „Big Ben“

U programu festivala između ostalih učestvovali su bajkeri „Moto Zeke“, škola „Big Ben“, Crkveni hor „Sveti arhangel Mihailo“, Dečiji crkveni hor Hrama „Svetih otaca“ iz Kleka, Hor iz Melenaca „Sveta majka Angelina Srpska“, devojačka pevačka grupa iz Banatskog Karađorđeva, Udruženje žena „Livađanke“ i dečija radionica iz B. Karađorđeva animatori iz igraonice „Moj mali svet“ Kiki i Željko, Udruženje „Moja Sosa“, Udruženje „Čep za hendikep“, plivač Ivan Lenđer, Plesni klub „Free dance“, KUD „Lumina“ Jankov Most, KUD „Klek“ , KUD „Pionir“, Plesni centar „Zrenjanin“, KUD „Đerđef“, KUD „Marković“, Nemanja Stojšić, Angelina Švarc, pesnikinja Draginja Milović. Od sportskih klubova prezentovali su se ŽFK „Radnički 1919“, Veslački klub „Begej 1883“, Rukometni klub „Lehel“ Mužlja, Nindžutsu klub „Majstor Senke“, KK „Proleter“ i KK „Petrovgrad“, Akademija „Bambi“, Atletski klub „As“.  U sklopu festivala birani su i nagrađeni najlepši crteži, dekupaž radovi kao i najlepše ukrašeno uskršnje jaje.

 

Da svi klinci odu zadovoljni i sa lepim poklon paketićima pobrinula se kompanija „Gomex“ generalni sponzor festivala.

Deo predivne atmosfere zabeležili smo u video prilogu:

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh