I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Rekonstrukcija toplovodnog sistema kod nadvožnjaka

JKP „Gradska toplana” Zrenjanin trenutno izvodi radove u naselju Brigadira Ristića od leve strane „Kompaka”, s obe strane nadvožnjaka.

Rekonstrukcija vrelovoda u dužini od 750 metara započeta je 10. jula, a pokriva zgrade od broja 1 do 19. U narednom periodu, stare i dotrajale cevi, biće zamenjene novim, predizolovanim.

brigadira ristića

 

Fordomanija

Zamenom starih cevi novim, JP „Gradska toplana“ radi na poboljšanju mreže daljinskog grejanja od 2011. godine. Vrelovodna mreža je zamenjena u naseljima Bagljaš, delu naselja Brigadira Ristića, u centru grada, na Lesnini, u naseljima 4. juli, Rade Končara, Đure Đakovića, Jug Bogdana. Zamenjene su i cevi magistralnog vrelovoda u dužini od 6,5 kilometara. Rekonstrukcija mreže daljinskog grejanja rezultirala je smanjenjem gubitaka u distributivnom sistemu sa 15 na 6 %, saopštio je javnosti u martu ove godine tadašnji direktor tog javnog preduzeća, Aleksandar Starčević.

izvor: gradskatoplanazr.rs, I love Zrenjanin

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh