I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Rekonstrukcija magistralnog vrelovoda u ulici Narodne omladine

U ulici Narodne omladine vrše se veliki radovi na rekonstrukciji magistralnog vrelovoda u sklopu KfW IV programa. Reč je o deonici koja nije završena tokom prošle godine, zbog čega su radovi prebačeni na tekuću godinu.

toplovod

Trasa koja se ove godine radi ide od ulice Narodne omladine, preko puta zgrade Hitne pomoći, preko Žutog mosta, pa do ulice Vojvode Petra Bojovića. Pored ove lokacije, radovi se paralelno izvode na delovima magistralnog vrelovoda sa obe strane Žutog mosta.

U JKP „Gradska toplana“ kažu da je za rekonstrukciju u ovoj godini preostala deonica od 800 metara koja će biti urađena tokom leta.

Fordomanija

Radovi na rekonstrukciji magistralnog vrelovoda koje izvodi JKP „Gradska toplana“ Zrenjanin finansirani su kreditom nemačke razvojne banke – KfW.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Sredstvima iznosa 2,3 miliona obuhvaćeni su građevinski, mašinsko-montažni radovi, isporuka cevi i kompletne opreme. Očekuje se da će zamena vrelovoda dovesti do većih ušteda i manjih gubitaka na mreži.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh