I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Mirović: Rekonstrukcija atletske staze u Zrenjaninu teče veoma dobro

Radove na prvoj fazi rekonstrukcije Gradskog stadiona i atletske staze u Zrenjaninu danas je obišao predsednik Vlade AP Vojvodine Igor Mirović.

Na stadionu je do sada postavljena rasveta, intenzivno se radi na obnavljanju atletske staze, a u narednim danima će početi radovi na uređenju mesta za parkiranje, kao i na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži.

PerSu marketi

-Iako je kišna sezona, radovi teku veoma dobro. Naravno, veliko je pitanje da li ćemo uspeti da do 17. jula, do ugovorenog roka završetka radova, završimo započetu rekonstrukciju, međutim bitno je da ovu prvu fazu privedemo kraju do početka avgusta. Sa gradonačelnikom Zrenjanina, Čedomirom Janjićem, razgovarao sam i o pripremi projekta za drugu fazu rekonstrukcije, koja podrazumeva obnovu tribine, svlačionice i uređenje fudbalskog terena. Ovi radovi su neophodni infrastrukturni projekti, koji će omogućiti da se što veći broj mladih aktivno bavi sportom – naglasio je Mirović.

Gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić je izrazio zadovoljstvo što se konačno krenulo u rešavanje višedecenijskog problema neulaganja u Gradski stadion i dodao da će ovaj objekat biti ponos našeg grada i svih njenih sugrađana.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Vrednost radova iznosi oko 190 miliona dinara.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh